Gana dinero

jueves, 27 de marzo de 2014

Информация за Блиндирани врати – blindirani vrati , интериорни врати вътрешни врати

Вратите на боговете или по точно , новини , информация за Блиндирани врати – blindirani vrati , интериорни врати вътрешни врати .

Здравейте отново скъпи приятели ..както винаги и този ден нашите коментари ще бъдат за теми свързани със вратите и техните стилове или модели за да сме по точни .

Надяваме се всичко това да ви бъде полезно и ще бъдем благодарни за вашите коментари и критикувания ако има такива … Разбира се може да попитате каквото искате ..консултациите са безплатни. Както сме казвали и преди ..темите са професионални и конкретни ..така че ако някой очаква да говорим тук за коли ..просто ще си изгуби времето . Не заради нещо друго ами защото се занимаваме със продажбата на врати в цяла България и претендираме нашата доставка да е експресна в която и точка да живеете …

Блиндирани врати , blindirani vrati , експрес . Vrati Express

Вратата на богинята при село Бузовград е древно светилище от времето на късния енеолит и началото на бронзовата епоха.Разположено е по северните склонове на Сърнена Средна гора,общ.Казанлък. В близост до мегалита на изток се намира римската крепост Бузово кале. Работи се по задачата мегалитът над Бузовград да придобие статут на паметник с национално значение, който да бъде популяризиран като „Българският Стоунхендж“.

Врата на Бузовград . Вратата на богинята, както е наричана още от древни времена, представлява скална група, в която чрез изсичане е обособен отвор с височина около 1,80 m. Изграден е така, че Слънцето попада в „прозореца” при залез.

Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България , Врати на склад , Екстериорни врати ,вътрешни врати,блиндирани врати. Hай ниските цени в България

Той се състои от два хоризонтално разположени каменни блока, имащи за своя основа два такива, които са част от основната скала на масива. На хълма са разположени множество скални структури като т.нар. „трон“ и „жервеник“ в съседство на изток. Археолозите определят, че съоръжението е използвано още от населението обитаващо българските земи преди траките, а по-късно е наследено от самите траки. Вероятно мегалита е изграден в периода 1800 - 1600 г. пр.н.е. Според предположения на археолозите в околността трябва да съществува древен некропол, но досега такъв не е открит. В близост до Слънчевата врата се намира друго скално образование наречено „Бащин камък“. Според древната религия и вярвания на траките, изгревът на слънцето символизира раждане, а залезът - смърт и отвъдния свят на мъртвите. Поради тази причина мегалитът вероятно символизира „Врата към отвъдното”. Предполага се, че е използван при култови ритуали и погребения на тракийски аристократи и жреци.

Врати експрес,vrati express,Екстериорни врати,вътрешни врати,блиндирани врати, цени врати и промоции врати .

Основното предназначение на съоръжението е това да поддържа календара на траките. Смята се,че мегалитът е използван от древните народи за измерване на продължителността на астрономическата година и на годишните сезони. Това било възможно, защото слънчевите лъчи при залез, в деня на Лятното слънцестоене 21 юни), минават точно през отвора, оформен от каменните блокове, и падат на отсрещната скала. През 2005 г. към мегалита „Вратата на богинята” е изградена еко пътека. В центъра на селото има указателни табели, които водят на юг в посока към село Средногорово. Веднага след края на селото се завива в ляво. Пътят навлиза в гориста местност и продължава около три километра. През 2011 г. пътят до „Слънчевата врата” става достъпен и за автомобили.

Врати експрес , Експресна доставка на врати във цяла България , Врати на склад , Екстериорни врати ,вътрешни врати,блиндирани врати. Hай ниските цени в България

Малки съветчета които могат да ви разрешат експресно вашите затруднения при изборът на врати .. на интериорни врати , блиндирани врати и не на последно място вътрешни врати ..

Не забравяйте че в нашият блог мойете да оставите всички ваши коментари и препоръки относно вратите и техните аксесоари - Блиндирани врати , интериорни врати и вътрешни врати .

Очакваме вашите въпроси и коментари , следвайте ни в социалните мрежи

No hay comentarios:

Publicar un comentario