Gana dinero

lunes, 10 de febrero de 2014

Екстериорните врати и тяхните различни домофонни системи

Екстериорните , интериорните врати и тяхните различни домофонни системи

В много сгради за контрол на достъпа се ползват домофонни системи и. Когато някой желае да посети определен апартамент, позвънява от входния звънец на собственика, който от своя страна, ако желае отключва вратата посредством бутон от жилището си. По Врати експрес, Експресна доставка на врати във цяла България ,интериорни врати, блиндирани врати ,вътрешни врати. този начин се предотвратява достъпа на нежелани лица в една сграда или дадено предприятие, фирма, организация. Това осигурява спокойствие на обитателите на сградата и ги предпазва от хора с престъпни намерения. В съвременните жилищни и обществени сгради, системите за контрол на достъпа са необходимост, която защитава обитателите на всяка сграда от нежелани посетители. Входните врати трябва да са постоянно заключени, за да се защити сградата и живеещите в нея от крадци и вандали.

Домофонни системи ите могат да бъдат в разнообразни варианти. Аудио домофонни системи - предаващ само гласови данни. Този вид домофонни системи и са свързани със слушалки в отделните апартаменти. Това е най-често срещания домофонни системи в жилищни сгради. Видео домофонни системи , чрез който живеещите или работещите в сградата, освен че чуват, също така и виждат кой звъни на вратата. Тези домофонни системи и са с вградени камери във външното тяло, които при звънене се активират и предават образа на отделни монитори(вътрешно тяло), монтирани в апартамента. В последно време все по-често такъв тип домофонни системи и могат да се срещнат на жилищни сгради. Те осигуряват по-добра сигурност на входа, затова Богат избор на Интериорни врати,Екстериорни врати,Блиндирани врати,Европейски врати,Турски врати,Китайски врати. Най конкурентни цени в България. Информирай сеи въпреки по-високата си цена, са предпочитани.                         Домофонни системи с вграден RFID четец, т.е. системи за достъп с чип. При тях отключването на входните врати е безконтактно, посредством потребителски RFID карти с вградени чипове, които могат да са във формата на ключодържатели. Отключването става с доближаване на отключващата чип-карта до четящото устройство. Чиповете могат да се настроят също така, да активират задвижването на асансьори или да отключват различни врати на отделните етажи. Така освен достъпа до сградата и самото придвижване вътре в нея, ще бъде невъзможно без наличието на такъв чип. Подходящи са за сгради, където достъпа на външни лица е забранен и в същото време има постоянно движение на хора. Този вид системи често се използват за вход на административни бизнес сгради, които се помещават от много служители и достъпа на външни лица се осъществява само с пропуск или придружител.

Много от системите за видео вихиланция се поставят в близост до интериорни врати . По този начин могат да се наблюдават всички опити за влизане в контакт с вашият дом .

И вие какъв домофон използвате ? Модерен видео домофон или все още карате по старому ...Не забравяте че на хубава врата трябва да се сложи и хубав домофон ..Очакваме вашите коментари ..  

2 comentarios:

  1. Много е интересно , голям съм почитател на всичко което с свързано с вратите .Оставям ви едно интересно блогче за http://interiorni-vrati-novini.blogspot.com.es интериорни врати и новости за вратите ..Чао ви за сега..

    ResponderEliminar
  2. This site was... how do you say it? Relevant!!

    Finally I have found something which helped me. Thanks!

    Here is my page: Best breast pump 2014 - bit.ly,

    ResponderEliminar