Gana dinero

martes, 4 de febrero de 2014

Интериорни врати и дръжките за тях ?

Как да изберем подходящи дръжки за Интериорни врати?

Interiorni vrati,interiorni vrati expressМоделът на дръжките за интериорни врати се подбира според вида на вратата и разбирасе видът на помещението.

Основно дръжките за интериорни врати се делят на няколко вида, има цели дръжки и дръжки с отделни розетки, като разликата е единствено в розетките. Целите дръжки се наричат шилдове и могат да бъдат за обикновена брава, секретна брава или сервизна брава.

За избор на шилд, от най-голямо значение е монтираната брава и нейното междуцентрие. Междуцeнтрието е разстоянието между центъра на отвора за дръжките и отвора за ключа на бравата.

Interiorni vrati express,interiorni vrati sofia,vrati za interiorДръжките за интериорни врати с отделни розетки се делят отново на три вида за обикновена розетка, за секретна розетка и за сервизна розетка. Обикновените розетки се монтират на интериорни врати оборудвани с обикновени брави. Секретните розетки се монтират на входни врати оборудвани със секретни брави. Сервизните розетки се поставят на врати на сервизни помещения като бани и тоалетни, които са оборудвани със сервизни брави. Те могат да се заключват от вътрешната страна без ключ. Размерът на бравата при дръжките с отделни розетки не е от значение, тъй като дръжката и розетката са отделни модули и могат да се монтират на всякакво разстояние една от друга. Изборът на розетка зависи от две неща. Първото е вида на бравата (секретна, сервизна или обикновена) и второто е да бъде уцелена подходящата комбинация от материал и дизайн на розетката, така че да бъде в комплект с дръжката на вратата. Дръжките за врата, независимо дали са на цял шилд или с отделна розетка, имат много и различни покрития. Дизайнът на дръжките за интериорни врати е много специфична материя, която включва естетически изглед на дръжката, както и удобство при ползване.

Врати експрес, Експресна доставка на врати във цяла България ,интериорни врати, блиндирани врати ,вътрешни врати.Важно е дизайнът да е с удобна форма за ръката, да няма прекалено остри ръбове, които да доведат до евентуално нараняване или неудобство при експлоатация на дръжката. Би било добре да изберете подходяща разцветка и дизайн на дръжките, така че да пасват със наличния интериор. Винаги естетически е по-добре, ако дръжките за интериорни врати екпрес се сливат  с интериора и го допълват.

И вие какво мислите по този въпрос .Очакваме вашите отзиви.

 

2 comentarios:

  1. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?

    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any suggestions?

    Here is my web blog :: Officejet 4500 ink

    ResponderEliminar
  2. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website.

    It's simple, yet effective. A lot of times it's difficult to
    get that "perfect balance" between usability and visual appearance.
    I must say you have done a superb job with this.
    In addition, the blog loads extremely quick for me on Safari.
    Exceptional Blog!

    my web page Muji Aroma Diffuser

    ResponderEliminar