Gana dinero

martes, 11 de febrero de 2014

Интересни факти за интериорни врати и екстериорни врати

Интериорни врати и екстериорни врати , интересни факти и история.

Врати експрес - Интериорни,Вътрешни,Блиндирани врати

1. С. Дж. Джонсън създава първата автоматична гаражна врата през 1926 година.

2.       На много църкви вратите са боядисани в червено, особено във Филаделфия. Тази традиция датира от векове. Червените врати символизират място за убежище, светилище и безопасност. Според друга теория, червеното символизира жертвената кръв на Христос и вратите на църквите започват да бъдат боядисвани в червено, като начин за напомняне на върховната жертва.

3.Много врати в Ирландия са в най-различни цветове. Това е така, защото, когато починала кралица Виктория на ирландците било наредено да боядисат вратите си черни в знак на траур. Вместо това, те се разбунтували и боядисали вратите в най-различни цветове.

4.Най-древните известни на човека врати, датират от времето на Древен Египет. Те са били съвсем прости и са представлявали дървена табла с метални панти.

5.Вратата символизира надежда, възможност за комуникация и освобождаване.

6.       Ако сънувате врата, която е отворена това може да означава благоприятна обстановка за нови начинания, ако вратата е заключена, означава изпусната възможност. 7.       Рок групата “The Doors” /в превод „Вратите”/, е получила името си от книгата на Олдъс Хъскпи “The doors of perception”(Вратите на възприятието”), написана по повод експериментите с наркотика мескалин, получаван от мескалиновия кактус.

8.       Фалшива врата означава врата, която води към нищото. В Древен Египет тези врати са известни като вратите на отвъдното.

9.       В Древен Рим е било прието да се слага изображение на фалос над входната врата за богатство, плодородие и благополучие.

10.     В изкуството на Фън Шуй е много важно пътят към вратата да е чист, ясен и отворен за хармоничното движение на енергията Чи.

Врати експрес, Експресна доставка на врати във цяла България ,интериорни врати, блиндирани врати ,вътрешни врати.

Има хиляди истории за интериорни врати и още толкова за екстериорните врати .. И вие какво мислите за това, коя е вашата история ? Ще ни бъде много приятно да я споделите с нас и ще ви отговорим по експресен начин ..

Следваитени в туитър и във фейсбук .. До скоро

No hay comentarios:

Publicar un comentario