Gana dinero

martes, 4 de febrero de 2014

История ,мода и тенденции на Блиндирани врати ,Интериорни врати ,Вътрешни врати

Развитие и мода на Интериорни врати

interiorni vrati, vrati interiorni,vrati express,interiorni varti express С развитието на човечеството се развива и целия заобикалящ ни свят, както и вещите в него. Конкретно това се отнася за основните нужди, сред които най-важно е жилището. Превръщането на жилището в дом започва от входа, който се обозначава стандартно с врата.

Интериорни Врати , Врати Експрес. За да постигнеш успехи в дадена област,по дрехите те посрещат, а по ума ще те изпратят. Ние от врати експрес имаме друг начин на мислене.Като професионалисти в областа на Вратите и като Бизнесмени,казваме ; По входната врата се познават хората които живеят в дадено жилище – по нея гостите си създават първоначално мнение за стила и вкуса на собствениците, а по интериорните врати,можеш да прециниш дали да останеш или да си тръгнеш веднага. В днешно време има различни видове Интериорни Врати, дървени интериорни врати, интериорни метални врати , интериорни стъклени врати и интериорни PVC врати. Интериорните врати могат да бъдат от вътрешната и външната страна с дървесен материал облицован в различни видове ламинатно фолио с избор на цвят, отговарящ на стила и дизайна в дома ви . Материала, от който се изработват покритията се съобразява с всички атмосферни влияния, на които ще бъде изложена вратата. В нашият уеб сайт ,имаме голямото удоволствие да ви представим Врати Експрес;

Vrati za interior,interior vrati,Interiorni Vrati, Vrati express Промените на входните врати през времето са по-редки, но от голямо значение. В продължение на години хората са живели, използвайки за вход изделия от дърво или тъкани. Не е съществувало предположение, че тези врати не защитават от погледите на останалите, от звуците, от проникване на недоброжелатели. Най-старата врата в България е направена и поставена през Средновековието и днес през прага й влизаме в прочутата Боянска църква в полите на Витоша. Портата от дъб е оцеляла повече от седем века и макар че не винаги е била на главния вход, при поредната реконструкция на храма през 19-ти век, тя е поставена, за да се запази приемствеността и духа на отдавна вече отминали епохи. На територията на изграждащ се цюрихски паркинг археолози откриха, може би и най-старата врата в Европа – отпреди 5 хил. години. „Вратата е направена от топола и е много здрава, а също така и елегантна" – разказал пред журналисти ръководителят на разкопките Нилс Бляйхер. Според него дизайнът на подредбата на дъските е изключителен, а пантите са почти като нови.

Учените предполагат, че вратата е била част от наколно жилище. Части от такива жилища са откривани недалеч от езерата в приалпийския регион.

Но идва друго време, настъпват промени в начина на живот, повишават се нивата на богатство и започва да е налице необходимост за защитаване на домовете. Започват да се появяват железните врати и производителите, които ги изработват.

moderni vrati,vatreshni vrati,blindirani vratiРазбира се, по това време производители не са така висококвалифицирани, като сега. С течение на времето купувачът започва да има по-голяма яснота относно изискванията си. Започва разделението на входни и интериорни врати. Търсенето определя новите предложения, вратите започват да се променят – по материал на изработка, вид и допълнителни качества, като топло и звукоизолация.

Разработват се стоманено-бетонната каса с различни нови пълнежи за повишаване качеството на топло и звукоизолация. Купувачът има право на избор както на качество, така и на дизайн, цвят, предназначение…

В днешно време има различни видове дървени врати, метални,стъклени и PVC врати. Интериорните врати могат да бъдат от вътрешната и външната страна с дървесен материал облицован в различни видове ламинатно фолио с избор на цвят, отговарящ на стила и дизайна в дома Ви . Материала, от който се изработват покритията се съобразява с всички атмосферни влияния, на които ще бъде изложена вратата.

Blindirani vrati,Interiorni vrati , Vrati Novini, Vrati expressОт скоро в производството на врати започват да заемат място и специални износоустойчиви покрития, които се изработват в различни цветове. Тези покрития защитават вратите срещу увреждане на повърхността.

Освен всички външни характеристики за доброто и високо качество на вратите от значение е да имат и вградени системи за заключване, гарантиращи безопасност. Желателно е те да бъдат повече от една. Добро допълнение за сигурността са специалните щифтове, заварени към страничните ръбове, за да може когато вратата се затваря да се предотврати варианта за откачването й от пантите. Ако желаете, може да изберете врати с възможност за тристранно заключване като, разбира се, цената на вратата ще бъде по-висока, имайки предвид оскъпяването от това на ключалката, но пък това ще осигури Вашето спокойствие.

Не подценявайте и моментът с монтирането на вратата. И прекрасната врата може да изглежда зле и да не изпълнява предназначението си, ако не е монтирана добре. Обърнете се към опитни професионалисти. Обмисленият избор на врата, придружен с добре изпълнения й монтаж, може да подсигури не само защита, а и отличен стилен завършек на Вашия дом.

No hay comentarios:

Publicar un comentario